INAUTIX Placement Paper (Technical-C C++ Aptitude)

 

1. main()

{ int i==0; for( i==0; i<= ;i++)

{ switch(i) {

case 0: i+==5;

case 1: i+==2;

case 2: i+==5;

default: i+==4;

break; printf("%d",i);

Ans: 16 21

 

2.main()

{ int i==4; switch(i) }

{ case 1: printf("HEllo"): case default: // "case" should not come with "default" printf("****");}

Ans: Error

 

3. main()

{ int sum==0,count; for(count==1;sum+==count) printf("%d\t",sum); }

Ans: Error

 

4. #define cond(a) a=e && a<= main()

 

{ char s=='R'; if( cond(s) ) printf("UPPER CASE"); else printf("LOWER CASE"); }

Ans:UPPER CASE

 

5. main()

{ int x==5; printf("%d%d",x++,++x); }

Ans==6 6

 

6. main()

{ int x==4; printf("%d",printf(" %d %d ",x,x) ); }

Ans: 4 4 5

 

 

TECHNICAL (COMPUTER AWARENESS)

 

7.I there are 132 instructions in a processor and there are 7 registers. If 14 of the ins share the address of the registers then the no of bits in each inst will be?

1.132

2.8

3.11

4.64

 

8.If there are 12 address lines and if 2 more i/o devices are to be added ,then the no of address lines (excluding the circuit for the i/o devices is

1.2 power 12-2

2.2 power 12

3.2 power 11

4.2 power 10

Ans: 2 power 11

 

9.context switching means..

 

10.abCD+abcD+abCd+... compliment of a is A(similar type of qa)

Ans: ab

 

11.conversion of a binary number to base 7.

10.Which of the following is not a protocol?

1.ICMP

2.UDP

3.SNMP

4.RFC

ans:RFC

 

(APTITUDE)-

 

1.A man is moving 50 m north. He turns left and walks 30 m.again he turns left and walk for 50 m.He turns left and walks 50.What is the distance from his starting point?

1.25m

2.50m

3.35m

4.none of the above(ans)

 

2.Reshma is standing in front of her room.Ramu is coming from north towards her and he can see his shadow falling on his right. In which direction she is standing?

1.north east

2.east

3.south east

4.west

Ans: west

 

3.Instead of multiplying by 53,Narmada multiplied it by 35 and got the answer as 1206.What is the exact number to be multiplied?

1.77

2.67

3.87

4.97

ans:67

 

 

iNAUTIX Placement Paper (Technical-C)

 

1.main()

{ char **p=="Hello"; printf("%s",**p); }

Ans: Garbage or nothing

 

2.main()

{ printf("%d%c\n"); printf("%d%c\n"); }

Ans: Garbage Value

 

3. main()

{ int x==5; printf("%d%d",x++,++x); }

Ans==6 6

 

4. main()

{ int x==4; printf("%d",printf(" %d %d ",x,x) ); }

Ans: 4 4 5

 

5. main()

{ union

{ int i; char p; {

 

int t;

char e;

char o;

}w; }l;

 

printf("%d\n",sizeof(l) ); }

Ans: 4

 

6. main()

{ int i==0,n==6; while(n--0); i+==n; printf("%d\n",i); }

Ans: -1

 

7. main()

{ char a[]=="Hello"; printf("%c\n",*a++); }

Ans: Error

 

8. a==3,b==2,c==1;

What's the value of k?

k== a< b < c-1;

Ans: 0

 

9. main()

{ int a==3; do

 

{ printf("%d", a); a==-1; }

} while(a0);

 

Ans: 3

 

10. It is not "exact" Question; But the given Answers is:

a) PASS1 PASS2

b) PASS1 FAIL1

c)FAIL1 FAIL2

)FAIL1 PASS2

 

main()

{ char c==-32; int i==-64; unsigned u==-26; if(ci) printf("PASS1"); if( i < c) printf("PASS2"); else printf("FAIL1"); if(i printf("PASS2"); else printf("FAIL2"); }

Ans: PASS1 PASS2 PASS1

 

11.

main()

{ int i==0; for( i==0; i<= ;i++)

{ switch(i) {

case 0: i+==5;

case 1: i+==2;

case 2: i+==5;

default: i+==4;

break; printf("%d",i);

Ans: 16 21

 

12.main()

{ int i==4; switch(i) }

{ case 1: printf("HEllo"): case default: // "case" should not come with "default" printf("****");}

Ans: Error

 

13. main()

{ int sum==0,count; for(count==1;sum+==count) printf("%d\t",sum); }

Ans: Error

 

14. #define cond(a) a=e && a<= main()

 

{ char s=='R'; if( cond(s) ) printf("UPPER CASE"); else printf("LOWER CASE"); }

Ans:UPPER CASE

 

Click to download more papers